Ватерполо: Челници „Приморца“ поднијели оставке на функције у ВПСЦГ

Представници “Приморца” предсједник клуба, Синиша Ковачевић и предсједник Скупштине  новог првака, Мирза Крцић  који су били на дужности  потпресједника ВПСЦГ односно предсјеника Скупштине ВПСЦГ поднијели су оставке.

Ковачевић је у образложењу навео разлоге своје оставке.

-Данас сам поднио оставку на мјесто потпредсједника ВПСЦГ из разлога незадовољства начином функционисања и односима у ВПСЦГ. Сениорској националној селекцији желим успјешан резултат на предстојећим Олимпијским играма као и младјим националним селекцијама успјехе у такмичарским обавезама које су пред њима”.

Након оставке Синише Ковачевића, исто је урадио и предсједник Скупштине ВПСЦГ, Мирза Крцић. У образложењу оставке навео је:

“Обавјештавам вас да подносим оставку на мјесто предсједника Скупштине ВПСЦГ. Оставку подносим из разлога неслагања са начином рада и односом између органа ВПСЦГ, а који су били неопходни како би имали боље међусобно уважавање, искрен однос и дјеловање у име и за ВПСЦГ. Члановима (клубовима) и делегатима Скупштине се захваљујем на досадашњој сарадњи, а свим нашим репрезентативним селекцијама желим пуно успјеха на такмичењима која слиједе”.

На ове потезе двојице челника “Приморца” и првих сарадника предсједника Савеза Ђура Марића за сада нема реаговања.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here