ВАНРЕДНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ О БОЛНИЦИ МЕЉИНЕ 21. ЈАНУАРА

Болница Мељине

Одборници скупштине општине Херцег Нови разматраће 21. јануара на ванредној сједници актуелну ситуацију и статус приватне здравствене установе Мељине, најавио је за РТХН предсједник Скупштине Иван Отовић.

Као што је најављено на претходној сједници Скупштине општине Херцег Нови, локална управа ће се посветити у потпуности рјешавању овог проблема и покушати да утиче на доносиоце одлука на државном нивоу, казао је Отовић.

-Херцег Нови без болнице не може да се развија. Она је неопходна свим нашим суграђанима и ми као представници политичких партија и људи који имају функције у овом граду улажемо максимални напор да спасимо болницу. Сви смо свјесни да ће бити тешко, али на нама је да дјелујемо и не можемо са стране посматрати да Херцег Нови остаје без болнице.

Како истиче Отовић, морамо имати у виду и запосленe који раде у не баш добрим условима, а пружају здравствену услугу великом броју становника ХН:

-Ово је проблем који траје већ дуго. Сада смо дошли у ситуацију да се болница може угасити. Ово ће бити једина тачка на дневном реду. Очекујемо да ће сједници присуствовати и представници министарства здравља и финансија и социјалног старања и болнице Мељине.

Ванредна сједница биће одржана 21. јануара у 10 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here