Успјешно представљање ученика Музичке школе

Хор и награђивани ученици школе за основно музичко образовање Херцег Нови синоћ су поводом Дана независности у концертној Сали уприличили концерт.

Херцегновска школа за основно музичко образовање је након двогодишње паузе за Новљане уприличила традиционални концерт за Дан независности, казала је директорица Нивес Ненадовић.

-Претходне двије године због цјелокупне ситуације нисмо имали уживо концерте , али смо смимали неколико спотова који су емитовани овим поводом. На вечерашњем концерту представили су се ученици који су освојили награде. Из оправданих разлога , нису сви били са нама. Остало је још неколико такмичења до краја школске године и очекујемо још награда, казала је Ненадовић.

Школски хор који води Стефан Шаровић, је уз државну химну извео још пет нумера уз клавирску пратњу професорице Јованке Вељовић, док су се награђивани ученици публици представили са 25 тачака.

За викенд ученик Митар Жижић  са професором Новаком Павличићем учествоваће на такмичењу Београду. Из херцегновске музичке школе подсјећају да је упис нових ученика од 25. маја до 3. јуна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here