УСКОРО НОВИ ТЕНДЕР И ЈОШ ВИШЕ НОВЦА ЗА ОПРЕМАЊЕ ВРТИЋА НА САВИНИ

Нови тендер за опремање вртића на Савини биће расписан наредних дана, казао је за РТХН Боро Лучић, директор Управе јавних радова. Истакао је да ће вриједност јавне набавке новим тенедером бити већа него у претходном када је била процјењена на 200 000 еура.

Одлуком Комисије за спровођење поступка јавне набавке поништен је претходни тендер, расписан 9. фебруара, јер није било заинтересованих понуђача.

– Нови јавни позив биће расписан ускоро, а процијењена вриједност ће овог пута бити већа од 200 000 еура. Претходно очекујемо да стигне сагласност Министарства финансија и социјалног старања на измјене Плана јавних набавки, након чега ћемо приступити отварању новог јавног позива за опремање вртића ЈПУ “Наша радост” на Савини.

Подсјећамо да се поступак јавне набавке односи на унутрашње опремање вртића, али и сређивање екстеријера и дворишта, након којих би нови објекат на Савини био спреман да прими малишане предшколског узраста. Изградња вртића је завршена у октобру прошле године, а за расписивање тендера за опремање се чекало јер је претходно било потребно усвајање државног буџета.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here