Уручене плакете најзаслужнијим полицијским службеницима Херцег Новог

Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић уручио је плакете – захвалнице полицијским службеницима за постигнуте резултате у 2022. години који су својим радом дали значајан допринос побољшању свеобухватног безбједносног амбијента за грађане и посјетиоце Херцег Новог. Награђени су Миодраг Миловић (полицијски службеник Станице полиције), Жељко Радовић (полицијски службеник Станице криминалистичке полиције) и Радуле Тадић (полицијски службеник Станице граничне полиције).

Како је казао предсједник Катић, херцегновска локална самоуправа ће и наредних година наставити са овом праксом, те посебно истакао добру сарадњу коју су Општина Херцег Нови и предузећа чији је оснивач, имали са Управом полиције током претходне двије године.

– Пред нама је велики број изазова у наредном периоду, морамо сарађивати и заједнички радити све, како би континуирано побољшавали безбједност свих наших грађана и гостију Херцег Новог, поручио је предсједник Катић након састанка и захвалио полицијским службеницима на преданом раду и исказаној професионалности.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here