У три саобраћајне незгоде у Херцег Новом повријеђено више лица

У последње вријеме све је већи број саобраћајних незгода у Херцег Новом. Повећане гужве и нервоза возача, непажња и непоштовање правила саобраћаја, чести су узроци удеса, поготово приликом слабе кише, када су коловози мокри и клизави.

Само данас су се у Херцег догодиле три саобраћајне незгоде, у којима је једно лице теже повријеђено.

Како сазнајемо из Oдјељења безбједности Херцег Нови, у 14:55 су се у Земунској улици, у близини Рециклажног центра, сударила два путничка возила.

-Из правца Херцег Новог ка Мељинама се кретао Н.Г. из Херцег Новог који је управљао возилом Volksweagen passat, регистарских ознака HN BE 748, који је са повредом главе колима Хитне медицинске помоћи превезен у болницу Мељине гдје је задржан на прегледима и снимању, док је У.Ј. из Херцег Новом, возач Volva без регистарских ознака, који се кретао из Мељина у правцу града, прошао без повреда.

Прије тога десиле су се још двије саобраћајне незгоде на Топлој и у Игалу.

-На дијелу локалног пута у насељу Топла два, код маркета „Воли“ у 10:45 је дошло до незгоде у којој су учествовали теретно возило „Iveco“ регистарских ознака PG ER 650, којим је управљао К.И. из Никшића, и пјешак Е.О. из Херцег Новог, радница „Чистоће“, која је прегледана у болници Мељине и констатоване су јој лакше тјелесне повреде, али је за сваки случај упућена у болницу Рисан.
У 14:20 је на дијелу локалног пута у Игалу код Титове виле дошло до саобраћајне незгоде у којој су учествовали К.Б. из Херцег Новог са такси возилом Škoda HN TX 156 и возач бицикла К.К. из Турске, који је колима Хитне медицинске помопћи превезен до болнице Мељине, навели су из Одјељења безбједности Херцег Нови, и додали да још немају информацију о степену повреда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here