У току Јавна расправа о Нацрту измјена и допуна ПУП-а и Извјештају о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови обавјештава грађане и правна лица да је почела Јавна расправа о Нацрту измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана општине Херцег Нови и Извјештају о стратешкој процјени утицаја на животну средину. Расправа се одржава се у организацији Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма, у периоду од 24. маја до 16.јуна

Предлози, сугестије и коментари могу се достављати путем мејла:  javna.rasprava@mepg.gov.me или директно на архиву Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма, IV Пролетерске бригаде број 19, Подгорица, радним данима у термину од 08.00 до 13.00 сати, закључно са 16. јуном.

Министарство ће, у сарадњи са Општином Херцег Нови организовати јавну презентацију Нацрта Измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана општине Херцег Нови 08. јуна од 11:00 до 13:00, у великој сали Скупштине Општине Херцег Нови.

Увид у цртеже плана може се обавити радним данима од 09:00 – 11:00 у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу у канцеларији број 87 на трећем спрату зграде Општине и од 12:00 – 14:00 у Агенцији за изградњу и развој Херцег Новог. Посјета Агенцији се мора заказати на број телефона: 068 900 185.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here