Проблем недостатка паркинга код Дома здравља биће ријешен до четвртка

Због одрона комада земље у близини пасареле на Топлој, изградња аутобуског стајалишта на магистрали привремено је обустављена, док се код Дома здравља јавио недостатак паркинг простора, јер је улица поред апотеке затворена. Из Агенције за изградњу и развој информишу да ће улица бити отворена до четвртка.

Из Дома здравља Херцег Нови, грађанима Херцег Новог упутили су извињење због настале ситуације. Како наводе у саопштењу, проблеми који су наступили приликом извођења радова, не потпадају под пропуст или одговорност ове здравствене установе.

Уједно апелују на челнике Општине Херцег Новог  да убрзају динамику радова како не би дошло до саобраћајног колапса. Уколико радови не буду завршени у догледно вријеме, моле предузеће Паркинг сервис да грађанима и запосленима у Дому здравља обезбједе бесплатно паркирање

У Агенцији за изградњу и развој задовољни су динамиком радова, која тече испред планираног рока.  Како информисао директор, Александар Ковачевић до одорона земље дошло је при формирању једног потпорног зида.

Александар Ковачевић, директор Агенције за изградњу и развој

– Радимо појачане потпорне зидове. Данас изливамо један, јер радимо постепено, да се не би јављали и други проблеми. Увидјевши проблем, у комуникацији са директором Дома здравља договорили смо се да затворимо тај дио колске комуникације. Очекујемо да ћемо у четвртак вратити ту улицу у функцију – казао је он.

Упркос насталој ситуацији и привременом прекиду радова, Ковачевић наводи да ће радови бити завршени до 26. јуна

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here