У Портонови стиже стотину егзотичних аутомобила, донација средстава за три дјечија дома

Један од водећих свјетских, међународних аутомобилских догађаја, OneLife Rally, долази у Портонови, након посјете 10 европских земаља и пређених 2800км. Стотину уникатно дизајнираних супераутомобила и њихових власника из 30 земаља окупиће се 1. јула у Портоновом, партнеру релија за Црну Гору.

Ово је јединствена прилика за све љубитеље аутомобила који желе да се сликају поред или сједну у неке од најегзотичнијих и најскупљих аутомобила на свијету. Наиме, OneLife Rally је једини рели слободним стилом на свијету.

– Представљајући специјално дизајниране супераутомобиле, OneLife Rally није догађај само за љубитеље аутомобиле, већ за све оне који цијене врхунски квалитет и неприкосновен дизајн. Овај догађај привлачи најуспјешније људе из разних индустрија, па је тако представља и сјајну прилику да се сакупи новац и донира у добротворне сврхе. Возачи и учесници сваке године донирају новац за дјецу, а ове године, прикупљена средства донираће се Дјечијем дому „Младост“ из Бијеле, Дјечијем дому „Маестрал“ из Сплита и Дјечијем дому „Малчи Беличеве“ из Словеније. Успоставља се такође ОнеЛифе Раллy Фондација.

Посјетиоци овогодишњег OneLife Rally моћи ће да виде аутомобиле попут Ферарија, Ламборгинија, Поршеа, Бентлија, Масератија и других.

– Портонови ће тако имати прилику да угости и запажене госте из свијета бизниса и аутомобилске индустрије, као што су Ендру Тејт, Виталиј Здоровецки, Карл Рунефелт и Илија Равлић. Догађај су подржале бројне међународне корпорације, а партнери издања 2022. су OmegaPro и Betwinner.

OneLife Rally је катализатор трансформација у људима, компанијама, али и унутар цијеле регије. Њихова визија је да надограде слику Балкана као сигурне, динамичне регије која расте и у којој се догађају јединствена животна искуства. Организатори воле да кажу: Balkan is the new cool.

Филозофија је мјесто гдје све почиње. Све мале идеје могу прерасти у преко потребну промјену и касније постати нови стандард. Ка томе је OneLife Rally Family усмјерен и то му је циљ,” каже Ник Папич, директор OneLife Rally.

– Вожња је за нас филозофија. Не такмичимо се нити возимо због брзине, већ само волимо аутомобиле, истражујемо нова мјеста, путујемо и уживамо у ономе што сваки град нуди. Жеља нам је промијенити начин размишљања и осуђивања ко шта посједује. Вјерујемо да ко има више, може направити више добрих ствари.

Супер аутомобили не значе само брзину и престиж; такође су симбол јединства. Није случајно да OneLife Rally долази баш у Портонови, истиче Расшад Алиев, извршни директор Портоновог.

– Наш ризорт је мјесто које окупља људе који цијене врхунски дизајн и квалитет, због чега не сумњам да ће ова манифестација привући и домаће, али и регионалне госте са истанчаним укусом. Ово је још један додатак нашем већ богато испланираном календару догађаја, а ми смо више него срећни да понудимо нешто јединствено на црногорском приморју.

OneLife Rally ће се одржати унутар Портоновог, 1. јула са почетком у 15 часова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here