У флоти националног авио – превозника за љетњу сезону још један авион

Foto: Air Montenegro

Air Montenegro, потписао је данас уговор о закупу авиона Embraer E190 са украјинском компанијом „Windrose“, у циљу додатног ширења флоте за овогодишњу љетњу сезону.

Флоту националног авио-превозника током љетње сезоне, осим два власничка авиона типа Embraer E195и изнајмљеног Airbusa A320, чинити и изнајмљени Embraer E190, саопштено је из компаније Air Montenegro.

– „Windrose“ је авио-компанија која примарно пружа ACMI и charter услуге, а уговором између Air Montenegra и тог превозника, авион Е190 је изнајмљен по принципу wet  leasea, односно, са посадом.

Air Montenegro је са украјинском компанијом сарађивао и прошле године, а током овогодишње љетње сезоне Е190 ће, у дуалној конфигурацији – бизнис и економске класе, бити ангажован у периоду од 1. априла до 31. октобра.

У октобру прошле године са хрватском авио-компанијом Trade Air потписан је уговор о закупу авиона А320.

Додатни авиони омогућавају компанији Air Montenegrо да шири своју мрежу дестинација и пружи већи број летова, како би задовољио потребе путника током љетње сезоне.

Овим кораком, авио-превозник настоји да осигура висок ниво услуге током путовања за све своје путнике и одговори повећаној тражњи током љета.

Додатним ресурсима, Air Montenegro остаје посвећен пружању поуздане и ефикасне услуге, док наставља да унапрјеђује своју понуду и шири присуство на тржишту ваздушног саобраћаја, наведено је у саопштењу.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here