У Авантуристичком парку на Врбању велика фешта 1. маја

Велика провомајска фешта за све генерације, у организацији Агенције за развој и заштиту Орјена, биће одржана у сриједу, 1. маја у Парку природе Орјен, на платоу Авантуристичког парка на Врбању.

Из Парка природе позивају све да се придруже цјелодневном забавном програму који укључује посластице спремљене у љетњој кухињи, као и наступе диџејева, дјечијих аниматора и водича-инструктора Парка природе Орјен.

– Уз домаћу гастро понуду коју припремамо у нашој кухињи, гдје ћете уживати уз посна и мрсна јела, имаћете прилику да уживате у природи и прушите себи и својој породици незаборавно искуство на планинском ваздуху – како и доликује правом првомајском уранку! На мрсном менију ће се налазити ћевапи и кобасице са роштиља, куване кобасице и кувана кртола, док ће посни мени чинити пасуљ и пржена риба са помфитом. Уз све то на располагању ће бити и салате и прилози – наводе организатори.

Поред уживања у погледу са терасе испред парка, током дана биће организоване и двије пјешачке туре за све заинтересоване посјетиоце, уз пратњу водича-инстурктора. Посебна пажњу организатори манифестације посветили су дјеци, за коју је припремљен едукативни час у природи.

– Забаву за дјецу употпунићемо такмичарским играма у којима ће освајати награде, а за најбољи доживљај феште побринуће се аниматори који ће са дјецом радити фацепаинтинг и многе друге забавне игре. За најбоље такмичаре обезбиједили смо и специјалне награде, а једна од њих је и прва у низу од промотивних мајица Парка природе Орјен, чији ће дизајн бити ексклузивно откривен на дан феште – кажу из Агенције за Орјен.

Као врхунац задовољства – Авантуристички парк биће бесплатан за све током читавог дана. Сви инструктори биће на располагању дјеци како би доживљај и сигурност били на максималном нивоу.

За одрасле, поред шетачких тура, на којима ће имати прилике да виде неке од најљепших призора овог дијела Боке, испред парка ће бити организован и велики турнир у бришкули и трешети!

Котизација по екипи износи 30€, а комплетан фонд од котизација биће искориштен за награде за прва три мјеста на турниру. Пријаве се могу поднијети свакодневно на број телефона 069/529-868, све до почетка турнира 1. маја у 10 часова, када ће важити пријаве и на лицу мјеста. За све учеснике турнира обезбијеђена је храна.

Организатори задржавају право измјене и допуне програма, а у случају неповољних временских прилика, фешта ће бити одгођена за суботу 11. мај.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here