Турнир одбојкашица Градова пријатеља: Топ Волеј испред Албатроса

ЖОК Албатрос

У измијењеним саставу од прошлогодишње сезоне одбојкашице Албатроса са тренером Бранком Обрадовић и  њеним помоћником Дарком Класићем уз помоћ људи из Општине у минула два дана у Спортском центру Игало  организовали су турнир Градова пријатеља.У Игало су стигле одбојкашице ХЕ Дрине из Вишегада и ТПВ Волеј из града побратима Херцег Новог   Новог Места. Послије отварања турнира у међусобном дуелу гостујућих екипа ТПВ Волеј је била је боља од ХЕ Дрине 3:0 (25:13, 25:19, 25:13). Јуче другог дана турнира у неизвјесној помало и драматичној тичној утакмици Албатрос је у пет сетова побједио ХЕ Дрину 3:2 (25:11 25:9,23:25, 18:25, 15:11) . У утакмици за прво мјесто ТПВ Волеј је са максималним резултатом 3:0 (25:18,25:21, 25:14 побједио домаћи Албатрос.  Прво мјесто припало је екипи ТПВ Волеј, други је Албатрос, трећа ХЕ Дрина. За најбољег играча турнира је проглашена домаћа играчица Украјинка Свитлана Сопчева.

Награда за најмлађег играча припала је Ники Друкшић из ТПВ Волеј. За екипу Албатроса у новој сезони играју: Јована Перовић, Милица Ђукић, Анастасија Шекуларац, Јелена Бијеловић, Каролина Пидхујрска,Ива Чуровић, Анастасија Трипковић, Марија Вукотић, Таша Трајковић (капитен) Свитлана Сопчева, Александра Вучковић, Дарија Босанац, Викторија Полозхеветс, Јелена Глушац и Аница Перовић.

У склопу припрема за почетак првенства и сусрета са „Рударом“ (Пљевља) 1. октобра у Игалу одбојкашице „Албатроса“ у сриједу путују на Златибор, гдје ће радити до 27. септембра са екипом Чајетине.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here