Туристичка понуда града представљена у Бања Луци

Представници Туристичке организације промовишу понуду Херцег Новог на међународном сајму туризма у Бања Луци који траје до 10. априла. Према ријечима в.д. директора ТО Херцег Нови Ђорђа Станојловића Бања Лука, Република Српска и читав регион представљају велико емитивно тржиште на којем овог пута промовишу нове туристичке вриједности нашег града.

в.д. директора Ђорђе Станојловић-сајам туризма Бања Лука

-То су два нова музичка фестивала „Наше море наше скале“ који је датумски везан за почетни период сезоне од 27. до 29. јуна и HYPE који ће бити одржан од 19. до 21. августа. Планински туризам је доживио огромну експанзију у протеклих неколико година и ми смо му као Туристичка организација и град посвећени. На сајму су и представници Агенције за развој и заштиту Орјена који промовишу понуду активног одмора, планинског бициклизма и разних садржаја које планина нуди у последње вријеме. Све то је дио једне шире слике коју ми желимо да пошаљемо са овог сајма, казао је Станојловић.

На сајму понуду представљају и бројни представници туристичке привреде града. Понуда Херцег Новог, након Бања Луке биће представљена на сајму у Загребу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here