Хет трик Васиљевића, пионири Игала бројали до 10

У сусретима 15. кола лиге Удружења клубова – Југ селекције петлића и пионира Игала забиљежиле су побједе у дуелима против вршњака Поморца из Бијеле.

Прво су на терен истрчали изабраници Милоша Грбића и Мила Ђурковића, који су маестралном игром и побједом од високих 5:1 дошли до изузетно важних бодова у борби за горњи дио табеле.

У периоду од 9. минута до 23. минута Игаљани су постигли чак четири гола, а стријелци су били капитен Огњен Вучуровић, Петар Косић, а два пута се у листу стријелаца уписао и Дамјан Василијевић.

У 44. минуту одлични Василијевић постиже хет-трик, а у 54.минуту гости су само умањили пораз преко Матије Бјелетића.

За још бољи утисак потрудили су се изабраници Јована Симовића и Мијодрага Копривице, који су постигли чак 10 погодака против екипе Поморца из Бијеле.

Ређале су се шансе као на траци, а најбољи појединац био је капитен Никола Предовић са четири гола, Владимир Павловић и Данило Божовић су постигли по три, док су гости преко Момчила Ковачевића и Огњена Аранзула само ублажили пораз. Нема сумње да су добар, предан и марљив рад наших младих тренера на најбољи могући начин презентовали наши млади матадори пред којима је свијетла будућност, поручују из ФК Игало 1929.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here