Туристичка организација учесник сајма у Лукавцу

Туристичка организација Херцег Нови, у оквиру штанда НТО, представља понуду у Лукавцу. Сајам туризма и екологије ,,Лист” ове године се одржава у Спортској дворани Лукавац до 07. маја. Највећа смотра туризма тузланског кантона ове године окупља преко 180 излагача из Црне Горе, Србије, Хрватске, Словеније и Њемачке.
Сајам нуди богат програм едукативних панела из области туризма и медија у туризма, као и бројна гастро културна дешавања.
-ТОХН представља своју туристичку понуду у оквиру штанда Црне Горе, на којем још наступају Национална туристичка организација Црне Горе и локалне туристичке организације Улциња, Бара и Будве. Фокус овогодишње промоције је на предствљању новитета у понуди дестинације, са посебним нагласком на упознавање јавности и медија са новим музичким фестивалима: „Наше море, наше скале“ и „Хајп“.
Истовремено, у хотелу „Салис“ у Тузли биће организована конференција за медије у оквиру регионалне „roadshow“ кампање на којој се поред ТОХН, медијима обраћају НТО и ЛТО Улциња, Бара и Будве.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here