Тренерима ФК Игалo четири нове лиценце

У фудбалском клубу Игало који има све погоне од петлића, пионира, кадета, до омладинаца, сениора и школу фудбала, доста раде и на едукацији младих тренера. Прије два дана пред тренерском комисијом Школе за тренере ФСЦГ којом руководи др Нико Раичевић четири полазника  добилa су тренерско звање Б и Ц лиценца.

На стадиону Солила Б лиценцу  одбранио је Милош Грбић док су звање са Ц лиценцом добили: Миодраг Мијо Копривица ,Немања Ћоровић и Марко Ивановић. Сва четворица   полазника из ФК Игало успјешно су пред комисијом  др Нико Раичевић, Борис Љутица и Драгоје Лековић положили провјеру фудбалске технике и положили тест да би добили одговарајућу лиценцу.

Милош Грбић бивши фудбалер Игала и Бокеља, а сада тренер кадетске екипе Игала, добио је „Б“ лиценцу а врло брзо ће пријавити  и кандидатуру за полагање за „А“ лиценцу.

Немања Ћоровић који је поникао у Хајдуковој школи у Сплиту, био члан млађих селекција екипе са Пољуда, затим члан Игала, Бокеља и више екипа у региону и Европи.У прошлој сезони водио кадете Игала, добио је Ц лиценцу.

Миодраг Мијо Копривица дугогодишњи играч и капитен Игала, тренер пионирске екипе Игала  која ће од августа играти у Црногорској пионирској лиги и Марко Ивановић који је још увијек активни играч, у Игалу, играо у  Индонезији  прошле сезоне, био капитен Игала и сада иде на Далеки Исток у Бутан са Ц лиценцом за тренера.

Богато искуство са терена овe четворкe Игала вјерујемо да ће врло брзо моћи своје фудбалско звање да пренесе на млађе.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here