ТО Херцег Нови: Свечано отварање туристичке сезоне  

Туристичка организација Херцег Нови  први пут организује церемонију отварања љетње сезоне 2022. Почетак овогодишње  туристичке сезоне у Херцег Новом, биће организован за бројне званице – пословне партнере, представнике медија из земље и региона,  туристичке привреде града, као и представнике туристичких организација Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине.

Свечано отварање, заказано за вечерас (субота, 11. јун), ТОХН организује у сарадњи са Општином Херцег Нови и Holiday lounge barom. Церемонију отварања љетње сезоне обиљежиће промоција кампање за туристичку 2022. годину са новим слоганом:  Herceg Novi. Feel It.

Уз најаву фестивала, манифестација и догађаја планираних до новембра мјесеца, присутнима ће се, у име домаћина, обратити градоначелник Општине Херцег Нови Стеван Kатић, директор ТОХН, Ђорђе Станојловић, директорица ЈУK Херцег Фест  Гордана Kрцуновић Поробић и Миља Матковић Виторовић, директорица Агенције за развој Орјена. Kао специјални гост вечери, задужен за музички дио програма биће Жељко Васић, један од промотера фестивала Скале који нас очекује од 25. јуна у Херцег Новом.

Свечано отварања љетње сезоне има за циљ промоцију комплетне понуде Херцег Новог као туристичке дестинације. Осјетите Херцег Нови, Herceg Novi.Feel It. – поручују из херцегновске Туристичке организације.

3 COMMENTS

  1. Katastrofa ,grad nikad gori , ulice ko da smo u Bejrut , sta vi to nudite , sa cime gosta vi hocete da animirate. Jedini na svijetu zapostavljeni stari grad, koji je bez ikakvog sadrzaja, plana i programa. Klasicno bacanje para gradjana Herceg Novog i festa za pojedince . Zar otvaranje sezone u jednom turistickom mjestu nebi trebalo da bude za sve gradjane i goste koji su trenutno u gradu. A ne privatne zurke. Ovako se nevodi jedno turisticko mjesto , i jedna turisticka destinacija. Cist promasaj bacene pare .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here