ТО Херцег Нови град партнер Међународног сајма туризма у Бања Луци

Након учешћа на 45. Међународном сајму туризма у Београду, Туристичка организација Херцег Нови, као град партнер наставила је промоцију понуде на четвртом Међународном сајму туризма у Бања Луци, који завршава данас.

Представник Туристичке организације Херцег Нови Василије Ћуковић рекао је да му је драго што други пут учествују на сајму,  задовољан је оствареном сарадњом, и очекује наставак изградње добрих односа. Он је поручио да Херцег Нови може да понуди приморски и планински туризам као и гастрономију, истакавши све бољу сарадњу са Бања Луком, Републиком Српском и Босном и Херцеговином.

Сајам у у Бања Луци окупио је преко 150 домаћих и излагача из Србије, Црне Горе, Хрватске, Кипра, Турске, Грчке и других земаља Европске уније. Сајам је организован на око 1500 метара квадратних, а највећи простор закупила је Црна Гора.

Подсјећамо да је и са представницима града Бијељине који су дошли на отварање Празника мимозе договорено проширење сарадње. Како је најављено из Туристичке организације Херцег Нови, поред учешћа на Сајму туризма у априлу, организоваће и промо дане у Бијељини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here