Још једна успјешна акција – 88 торти за осмјехе и радост

НВО „Омладински центар Херцег Нови“ данас је у Дјечијем дому „Младост“ Бијела организована традиционалну акцију „Торта за осмијех“.  У акцији, коју су подржали бројне институције, установе, организације и појединци из Црне Горе, али и дугодгодишњи пријатељи из региона, прикупљено је 88 торти.

Предсједник НВО „Омладински центар“ Милијан Мијовић подсјетио је да су прву акцију организовали прије више од двије деценије и да је дивно бити узрок дјечијег осмјеха.

-Радост је када се окупимо и заблистају дјечији осмјеси. Радосни смо што постоје појединци, фирме и организације који су од прве године са нама. Имамо и пријатље који пређу велику километражу да би донијели торту. Међу њима су наше пријатељица Рахел Манева уз Сјеверне Македоније, која није дошла али је послала двије торте и Бранка Буковец из Словеније, почасна грађанка Херцег Новог, казао је Мијовић.

Додао је да је велико задовољство када виде да се акцији прикључују и нови донатори.

-Сваки нови учесник ове хуманитарне манифестаије, сваки нови посјетилац, сваки пут донијета или послата торта увјерава нас да и даље треба да наставимо да организујемо ову акцију, јер осмијеха, радости и доброте никада није превише, казао је Мијовић и захвалио свима који су се одазвали акцији.

Директорица Дјечијег Дома Марела Савић  казала је да 21 година манифестације је 21 година велике радости.

-Хвала „Омладинском центру Херцег Нови“ који се сваке године труди да ова манифестација буде све боља. Ваше присуство говори управо о томе, а  свака торта коју сте донијели је порука љубави. То је оно што сви желимо и чему тежимо, казала је Савић.

У програму је учествовао ансамбл Стари капетан.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here