Тениски фестивал у Улцињу: Гајић први, Ефимовски други

Послије успјешно организованог турнира „Иван Хуић“, чланови Тениског клуба “Игало” и њихов тренер Игор Говедарица прошлог викеда су учествовали на завршном турниру Петог Фестивала дјечјег тениса, који је у Улцињу организовао Тениски савез Црне Горе.

Четири најбоља такмичара из Херцег Новог нашла су се у завршници. Деветогодишњи  Михаило Гајић и Алексеј Ефимовски су играли у финалу, а прво мјесто припало је Гајићу који је побједио клубског колегу 10:4.

Ова два талентована играча су иначе најуспјешнији такмичари на фестивалима у овој години. Гајић је побједник на свих пет турнира у Игалу, Подгорици, Никшићу, Бијелом Пољу и у Улцињу.

Тренер Игор Говедарица истиче да је поносан на ове играче који су на свим турнирима најбољи или међу најбољима.

-Они су били у самом врху током цијелог фестивала, а тако је било и у Улцињу.  Добили су похвале од свих, а у конкуренцији је било 33 такмичара. Медаље им је уручио предсједник Тениског савеза Црне Горе др  Димитрије Рашовић. Учесници завршнице фестивала Гајић и Ефимовски  већ су прикључени старијим тенисерима „ТК „Игало“ и  добијају шансу да на такмичењима гдје су по рејтингу јачи играчи стичу неопходно искуство. Подршка са трибина је невјероватна и  то је  велико охрабрење за  ове  дјечаке који ће, заједно са мном као тренером, дати све од себе да наставе са добрим радом, а кад је тако вјерујем да неће изостати ни резултати, рекао је за РТХН Игор Говедарица.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here