ТЕЛЕГРАМ САУЧЕШЋА ОПШТИНЕ ПОВОДОМ СМРТИ РАТОМИРА ПАЈА ПАВЛОВИЋА

Поводом смрти Ратомира Паја Павловића искрено саучешће његовој породици и ПВК Јадран, у своје лично и име Општине Херцег Нови, изразио је предсједник Општине Стеван Катић

– Одлазак ватерполо легенде, нашег Ратомира Паја Павловића, је велики и ненадокнадив губитак, за породицу, за ПВК Јадран, за Херцег Нови. Пајо је био примјер спортског дива који је својим дјелима непосредно и у великој мјери утицао на историју и развој ватерполо спорта. Генерације су одрастале гледајући га, учећи на његовом примјеру, држећи га високо на пиједесталу заслужних грађана који су себе уткали у спортску историју Херцег Новог.

Општина Херцег Нови је 2018. године, по избору Актива спортских новинара, Ратомиру Пају Павловићу додијелила награду за животно дјело. Вјерујем да је ово био само мали знак пажње, али и подсјећање да памтимо наше легенде, узоре и оне који представљају симболе истрајности и успјеха. Све то Пајо јесте био. Вјечна му слава и хвала – наведено је у телеграму који је упутио предсједник Општине Стеван Катић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here