Свечано отворена савремена филијала НЛБ Банке у Херцег Новом

НЛБ Банка је реновирала још једну своју филијалу у складу са модерним банкарским стандардима како би клијентима приуштила пријатан боравак и искуство, уз ефикасно обављање послова.

Врата старе филијале у Херцег Новом, на адреси Трг Николе Ђурковића б.б, затворила је 15. децембра 2023, а отворила их на новој адреси, Његошева 40, гдје од 18. децембра 2023. спремно дочекује клијенте.

Нова филијала је организована према савременом пословом концепту са фокусом на доступност банкарских услуга путем савремених дигиталних рјешења. Поред стандардне услуге и понуде наших производа, унаприједили смо филијалу зоном која је клијентима доступна увијек, без обзира на радно вријеме филијале, и гдје ће моћи да користе услуге мултифункционалних уређаја за уплату и исплату новца, провјеру стања на рачуну и друге једноставне операције које клијенти могу самостално одрадити.

Свим посјетиоцима филијале на располагању су таблет уређаји и дигитални киоск, путем којих могу да се информишу о цјелокупној понуди банке, прегледају актуелне промоције или аплицирају за неки од производа он лajн.

Посебна предност је 24/7 зона за самоуслуживање, опремљена мултифункционалним банкоматом и савременим уређајем за брзу и лаку уплату пазара.

Клијенти ће на банкомату моћи да подигну свој новац без провизије за НЛБ дебитне картице, изврше уплате на своју или неку другу НЛБ картицу, провјере стање на рачуну, промјене лични идентификациони број за све картице (ПИН), без чекања и у вријеме које њима одговара.

Баланс између традиционалног и модерног банкарства остварен је на начин што су грађанима на  располагању комерцијалисти и лични банкар који својим знањем и искуством остају доступни за проналажење најбољих рјешења за клијенте и помоћ при доношењу важних одлука какве су куповина стана, полазак у школу, одлазак у пензију, одабир правог типа осигурања и слично.

У новој филијали, предузећа ће и даље имати осигураног саговорника за нихове пословне потребе. Као и до сада, свим клијентима из сегмента привреде ће на располагању бити комерцијалиста за пословање са правним лицима, спреман да изнађе поуздана рјешења за унапрјеђење њиховог пословања.

– Поносан сам што смо створили практичан и функционалан простор, опремљен врхунском опремом реномираних свјетских произвођача. Захвалио бих се нашој управи на правој процјени о промјени локације, пројектном тиму на изванредној организацији и обављеном послу и тиму наше филијале на преданом раду и труду да транзиција пословања из старог у наш нови простор протекне успјешно. Задовољан сам изузетним резултатима које смо остварили у 2023, и вјерујем да је нова филијала НЛБ Херцег Нови прави симбол наше посвећености клијентима у пружању најбоље услуге – казао је, Вук Рогановић, директор филијале поводом њеног отварања.

– НЛБ је овдје присутна скоро двије деценије, а сарадња са локалном заједницом, компанијама и општином Херцег Нови непрестано јача. Верујемо да ће ова прекретница нашег пословања у Херцег Новом допринијети даљем јачању наших партнерстава. Кроз нови концепт хибридне филијале тежимо да еволуирамо банкарство. У фокусу је дигитализација док истовремено задржавамо лични приступ приликом пружања наших услуга, савјета и подршке у вези са најважнијим финансијским питањима клијената. Отварање наше нове филијале у овом изузетно значајном регионалном центру чини ме поносним на наш тим – истакао је Мартин Леберле, предсједник Управног одбора НЛБ Банке на свечаном отварању.

Поводом почетка једног новог поглавља у раду филијале на новој адреси, за све њене клијенте и посјетиоце који до 31. јануара 2024. аплицирају за НЛБ Пакет по жељи припремиљена је бесплатна чланарина у трајању од три мјесеца.

Радно вријеме нове филијале остаје непромијењено, радним данима од 8.15 до 15.45 часова.

НЛБ Банка АД Подгорица чланица је НЛБ Групе, највеће словеначке финансијске групације која је осим у Словениjи присутна и на шест тржишта у југоисточној Европи. Након спајања са Комерцијалном банком 2021, НЛБ Банка је постала друга највећа финансијска институција у Црној Гори која са више од 370 запослених и 21 филијалом пружа услуге клијентима у 13 градова широм земље.

ПР Текст.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here