Свечани пријем за освајачице одбојкашке дупле круне

Предсједник општине Стеван Катић са сарадницима угостио је данас делегацију  Женског одбојкашког  клуба Херцег Нови који је у тек завршеној сезони убједљиво освојио дуплу круну Куп и Првенство Црне Горе  без  и једног изгубљеног сета. Ријеч је о подвигу  који је  је врло риједак можда и  једини у европској одбојци.

Предсједник Катић, је истакао да освајањем дупле круне и запаженим резултатима на међународној спортској сцени, Херцег Нови полако постаје одбојкашки центар Црне Горе.

-Надам се да ће у наредном периоду одбојка, поред ватерпола, бити окосница развоја спорта у Херцег Новом. Драго ми је када дођем на ваше утакмице и видим доста публике, али и да његујете подмладак у клубу. Школа одбојке коју радите је заиста фантастична и на тај начин се прави једна добра, квалитетна и здрава атмосфера за будућност и перспективу једног добро организованог клуба. Једино се на тај начин постижу дугорочни успјеси, казао је Катић и поручио да ће ОК Херцег Нови  имати подршку Општине и у наредним годинама.

Иако је ове такмичарске сезоне овај одбојкашки колектив постигао и више него запажене резултате, то је само почетак у остварењу зацртаних циљева, а оваквих пријема ће бити и у убудуће, обећао је стратег клуба и селектор женске одбојкашке репрезентације Црне Горе, Милорад Крунић.

-Урадићемо све, како на националном тако и на регионалном нивоу, да достојно презентујемо име Херцег Новог које носимо. Сигурно да ће град бити поносан на дјевојке и Одбојкашки клуб. Надам се да ћемо у следећим сезонама имати још више могућности за заједничке сусрете, не само на финалима такмичења, већ и многим другим манифестацијама”, казао је Крунић и посебно захвалио Радио Телевизији Херцег Нови, који су константно извјештавали и пратили успон клуба.

Присутнима се обратио и директор клуба Милан Иванишевић, који је истакао да је претходна година била једно лијепо искуство за клуб и Спортски центар Игало, те захвалио на подршци коју је локална управа пружила.

-Надам се да ћемо још боље сарађивати наредних година, да ће Општина бити чврсто уз нас и да ћемо заједнички проносити име Херцег Новог кроз Црну Гору и Европу, поручио је Иванишевић.

На пријему код предсједника Општине били су: предсједник клуба Милан Иванишевић, тренер Милорад Крунић и  чланови Стручног штаба Сања Муминагић, Срђан Црнојачки, и Николина Пухало, играчице Николина Лисичић,Ивана Драговић, Дарија Чабоненко, Диана Балаи, Лана Лабовић, Тијана Тврдишић, Марија Тушевљак, Полина Лиутикова, Леа Бобан и Мелиса Цемовић.

Пријему је присуствовао секретар за друштвене дјелатности и спорт Митар Кисјелица.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here