Све више британских и америчких гостију у ризорту Портонови

Портонови, хотел "One&Only"

У хотелу Оне анд Онлy ( Оne and Only) у оквиру ризорта Порто Нови биљеже одличну посјету. Највећи број гостију је из Велике Британије и Сједињених Амерички Држава, потврдила је за РТХН главна менаџерка Теса Горман.

Теса Горман

– Због лакшег приступа Црној Гори преко Тиватског и Дубровачког аеродрома све је више британских и америчких туриста у хотелу Оне анд Онлy, те ће се у овом у хотелу током наредних мјесеци орјентисати управо на та тржишта. Попуњеност је у овом тренутку на веома високом нивоу,  очекујемо да ће попуњеност током викенда бити стопроцентна, веома смо задовољни и очекујемо одличну сезону, казала је Горман.

Туристи, посебно из Велике Британије, више су упознати са Хрватском, те су у Црну Гору углавном долазили само на једнодневне излете. Бројним садржајима и излетима у хотелу раде на томе да Црна Гора буде заиста посебна дестинација на туристичкој мапи.

– Гости су  одушевљени смјештајем, што  говори за себе, али гости желе да се врате или продуже боравак посебно због природних љепота. Нарочито, су важни излети бродом, просто немогуће је доћи овдје и не обићи залив, који је спектакуларан, тако организујемо излете како би гости обишли винограде, плантаже маслина и остале локације, образлаже Горман.

 Сарадња са локалном заједницом огледа се кроз различите активности, међу којима су и изложбе локалних умјетника, али и други садржаји.

– Организоваћемо пуно различитих активности и догађаја у наредна три мјесеца. Ту је Тапасаки, клуб на базену, јапанско-перо кухиња, што је за нас веома важно да се локална заједница укључи и сарађује са нама, да што више ужива у понуди у ресторанима, почели смо са организацијом бродске линије за тапасаки, заиста је желимо да се укључимо у локалну заједницу, истиче Горман.   

 У наредном периоду у хотелу очекују и госте са других западних тржишта, а посебно је повећана комбинована посјета Црној Гори и Хрватској, чиме балкански регион постаје све више препознатљив на свјетској туристичкој мапи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here