Сутра наставак 20. редовне сједнице Скупштине општине

Наставак 20. редовне сједнице Скупштине општине Херцег Нови заказан је за сутра у 9 сати. Одборници локалног парламента разматраће још 14 тачке дневног реда.

Ово ће бити трећи дан засиједање локалног парламента,a предсједник Скупштине Иван Отовић очекује интензиван рад

-У претходна два засиједања имали смо интензиван рад. Највише пажње одборника привукле су Одлуке о завршном рачуну Општине за 2023. године, извјештај о раду предсједника, али и извјештаје комуналних предузећа. Сутра ће пред одборницима бити извјештаји о раду Паркинг сервиса са цјеновником услуга, Спортског центра и установа културе, најавио је Отовић.

На дневном реду је и измјена и допуна финансијског плана Туристичке организације за 2024. годину  и информација о испуњењу закључака СО ХН од стране Скупштине Туристичке организације.

-Вјерујем да је и сутра пред нама интензиван дан и добро је што одборници детаљно приступају анализи материјала, а показали су и велику спремност да кроз амандмане допуне одређене одлуке, казао је Отововић.

На засједању локалног парламента биће ријечи и именовање новог члана Скупштине ТО ХН.

-Прије два мјесеца члан Скупштине Туристичке организације Славко Тодоровић поднио је оставку, јер је изабран за члана Управног одбора ДОО Водовод и канализација. Умјесто њега за новог члана предложена је Марија Чворо, казао је Отовић.

Пренос сједнице можете пратити на програму РТХН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here