Сутра Дан отворених врата пројекта “Свако дијете је важно”

Дан отворених врата у оквиру пројекта „Свако дијете је важно – подршка хранитељским породицама, дјеци у хранитељским породицама и породицама у ризику у Никшиц́у и Херцег Новом“, биће одржан у четвртак, 20. јуна, у дворани Парк, са почетком у 11.00 сати.

Овај пројекат заједнички реализију невладина удружења  “Импулс” из Никшића и Центар за подршку локалног и регионалног развоја из Херцег Новог.

-У оквиру Дана отворених врата биће организована конференције за медије, на којој ће говорити представници организација носилаца пројекта: Бранка Мрачевић – предсједница НВО Центар за подршку локалног и регионалног развоја, Марина Докнић – социјална радница и Александра Никчевић – психолог НВУ “Импулс” из Никшића, као и представнице Општине Херцег Нови – секретарка Секретаријата за локалну управу Весна Самарџић и директорица Центра за социјални рад за општину Херцег Нови Биљана Димић. Осим представљања кључних активности пројекта, биће најављен почетак пружања услуге бесплатне психолошке подршке и савјетовања за хранитељске породице и породице у ризику, у канцеларијама наше организације на адреси Степениште 28.октобра број 5, на првом спрату, наводе из Центра за подршку локалног и регионалног развоја из Херцег Новог.

Пројекат се реализује кроз грант шему “Подршка запошљавању, социјалној инклузији и социјалном предузетништву“ у оквиру Једногодишњег акционог програма за Црну Гору за 2020. годину – „Подршка паметном и инклузивном расту – запошљавање и социјална инклузија“ у оквиру IPA II финансијске перспективе, а кофинансира Министарство јавне управе Црне Горе.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here