Стрељаштво: Херцег Нови други, Будва четири поготка више

На Каменом током викенда одржано је посљедње четврто коло Купа у стрељаштву за летеће мете дициплина трап. У појединачној конкуренцији у квалификацијама јучерашњег надметања најуспјешнији је био Иво Станишић Будва са 106, други је био Борисав Кривокапић са 102, затим слиједи тројка Јовица Марковић из Будве, Никола Перишић и Драган Мркајић из Херцег Новог са 101 поготком, Лазар Борета (Будва) је био шести са 94, Иван Вучинић из Гамска (Цетиње) имао је учинак од 93 поготка.

У финалној серији најпрецизнији са 47 погодака је био Јовица Марковић, други је Иво Станишић (Будва) са 41, трећи Никола Перишић са 30, Иван Вучинић је четврти са 26 поготка, пето мјесто је припало Лазару Борети 19  и Борисаву Кривокапићу са 15 погођених мета. Plej off за коначи пласман одржаће се по завршетку мајских квалификационих турнира за Олимпијске игре у Баку и у Ливорно у Италији.

Као што је узбудљиво у појединачној конкуренцији, било је занимљиво и у екипној конкуренцији. Екипа Будве са 181 поготком освојила је прво мјесто са 181 поготком Херцег Нови имао је 178 погодака и морао се задовољи са сребреном медаљу у конкуренцији 4 клуба.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here