Стонотенски клуб Нови одбранио титулу

Већ годинама најбољи стони тенис се игра у Херцег Новом. То су потврдили мечеви плеј офа који су у одржани у Беранама. Нови –стари првак је СТК Нови.

У полуфиналу Нови је побједио екипу Тивта у два меча 4:0, 4:0. У другом полуфиналу, други новски суперлигаш, Игало био је бољи од домаћина, екипе Будима у два меча 4:2, 4:2.

У финалу, у градском новском дербију Нови је поново постигао двије побједе. У првом мечу резултат је био неизвјестан и стонотенисери Новог тијесно побјеђују 4:3. У другом мечу било је много лакше и услиједила је побједа од 4:0 и одбрана титуле.

У дуелима за треће мјесто Будим је побједило Тиват.

Прво мјесто и титулу првака Црне Горе за Нови су освојили: Илија Мајсторовић, Филип Радуловић и Филип Радовић.

Друго мјесто за Игало освојили су: Лука Бакић, Бојан Цубовић и Марко Поповић.

Потпуном успјеху херцегновског стоног тениса на турниру у Беранама допринијела је екипа Боке, која је изборила опстанак у Супер лиги.

У стонотениском клубу Нови спремају се за традиционални турнир „Херцег Нови опен 2023“ за све категорије (од најмлађих кадета до апсолутне категорије) 3. и 4. јуна у Спортском центру Игало.

Интересовање за турнир је више од очекиваног, па већ стижу пријаве врхунских играча из окружења и шире, посебно за апсолутну категорију. Оваквом интересовању допринио је веома висок фонд новчаних награда у износу од 3.000 еура што је за стонотениски спорт веома примамљива понуда.

Фото: https://www.facebook.com/stkhn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here