Стонотениске екипе из Херцег Новог јуре титуле на Цетињу

Мушка и женска црногорска стонотениска Супер лига улази у завршницу. Данас су на Цетињу, на програму први мечеви полуфинала плеј-офа и реванш сусрети у којима су  ривали актуелни шампион СТК Нови и СТК Игало, односно СТК Бока и СТК Тиват. Евентуалне мајсторице полуфинала заказане за сутра у десет сати, а за сутра је предвиђен и први меч финала.

У недјељу када се првенство завршава  од 10 сати финалисти доигравања одмјериће снаге у другом сусрету, док би се евентуална „мајсторица“ играла истог дана у 13 сати.

Главни фаворити за титулу су чланови херцегновске екипе Нови након што су лигашки дио сезоне завршили са максималним учинком.

Састав предводе сениорски репрезентативци Црне Горе Филип Радовић и Филип Радуловић, а ту су још актуелни сениорски  првак Црне Горе Јакша Кривокапић и интернационалац из Србије Илија Мајсторовић.

Знатно занимљивија борба очекује се у другом полуфиналу, између Боке (ХН) и Тивта.

Бока, предвођена браћом Маринковић и сениорским вицешампионом Стефаном Радоњићем, била је друга у лигашком дијелу, испред Тивта чије боје бране некадашњи играчи Будућности Булатовић и Ђукановић и интернационалац из Србије Ђурђев.

Сутра у 10 сати, стартоваће и други, завршни турнус Супер лиге стонотенисерки, гдје игра и екипа Нови, која је прошле године била друга а на овом турниру у конкурецији Будима (Беране) и Будућности.

Екипа Бранка Цубовића, кад су даме у питању, на Цетињу игра у саставу Симона Перовић, Моника Кнежевић из Ниша и Сашка Вулетић.

Истог дана биће одиграна и два бараж дуела плеј-аута између петопласираног тима Супер и другопласираног тима Прве лиге, Будима  и Котора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here