СТК Нови освојио шесту узастопну титулу првака Црне Горе

Послије јучерашње титуле у женској, данас је у витрине СТК Нови стигла нова титула првака Црне Горе, у мушкој конкуренцији.

Од петка до данас играни су завршни мечеви плеј-офа Пренства Црне Горе. Првог дана у полуфиналу ривали су били Нови (екипа која је бранила  титулу и била без премца била у лигашком дијелу) и Игало у једном, и Бока (ХН)-Тиват у другом полуфиналу.

Екипа Нови побједила је Игало 2:0, док је у другом полуфиналном сусрету Бока побједила Тиват 2:1. Боки је за пласман била потребна мајсторица да би побједила  добру екипу Тивта. У финалу су јуче играли градски ривали Нови-Бока 2:0, док је у сусрету за треће мјесто Тиват је побједио Игало 1:0.

Састав новог-старог првака предводили су сениорски репрезентативци Црне Горе Филип Радовић и Филип Радуловић, а ту су још актуелни сениорски првак Јакша Кривокапић, интернационалац из Србије Илија Мајсторовић и талентовани Лука Карановић. Успјех на Цетињу је шеста узастопна титула екипе Ранка Боце без изгубљења меча. Из клуба Нови најављују формирање екипе за наступ у европском купу ЕТТУ Тропхy куп уз високе амбиције. О појачањима у клубу за ово такмичење ускоро ће се огласити Ранко Боца и његови сарадници.

Бока је до другог мјеста играла у саставу: браћа Милош и Никола Маринковић, сениорски вицешампион Стефан Радоњић, Зоран Решетар и Мирослав Грбић. За трећепласирану екипу Тиват играли су некадашњи играчи Будућности Душан Булатовић и Жељко Вуксановић и интернационалац из Србије Жарко Ђурђев. За Игало су играли Бојан Цубовић, Милош Раховић и Лука Бакић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here