Прољеће 2024: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно, са дужим сунчаним интервалима. Послијеподне више облака, а понегдје се очекује и краткотрајна киша или пљусак са грмљавином, углавном, у континенталним предјелима. Током јутра на сјеверу, понегдје по котлинама могућа магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 26 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи струју од 9:00 до 13:00 сати неће имати Топла-  подручје изнад тунела и око Музеја, од 8:00 до 16:00 Крушевице, Мокрине и Врбањ, а у термину од 8:00 до 17:00 сати подручје око зграде Новљанке.

ТРЕТМАН КОМАРАЦА

Из Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност, обавјештавају грађане, да ће данас и сутра обављати дератизацију која обухвата канализационе шахтове и контејнерска мјеста на подручју Општине, као и јавне зелене површине око стамбених објеката, на потезу од граничног прелаза Дебели бријег до Каменара, дуж магистрале, као и улицама Сава Илића, Његошева, Саве Ковачевића, затим појас уз обалу Шеталишта пет Даница и приобални пут дуж ривијере.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

На главну станицу редом вожње јутрос су стигли Божур и Транс југ из Београда, Јадран лајн из Крагујевца и Виена из Модриче. До 11:30 стижу Ројалови превозници из Ниша и Београда, Божурови из Скопља и са Пала, Блу лајн и Јадран експрес из Суботице. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Повећана је фреквенција саобраћаја на црногорским аеродромима. Нема кашњења у доласцима ни у поласцима на оба аеродрома.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују повољни услови за вожњу. Додатна пажња се препоручује на дионицама које пролазе кроз усјеке као и на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње.

На магистралним путевима М-1 Херцег Нови-Котор, Бар-Улцињ и М-10 Цетиње-Будва, саобраћаће се једносмјерно од 07.00 до 19.00 сати, до 25. маја због асфалтерских радова.

Ауто мото савез пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањање мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here