СТК НОВИ ДОМИНАНТАН НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ

Чланови СТК Нови освојили су највећи број трофеја на сениорском појединачном државном првенству. Од могућих седам, освојили су пет златних и укупно 11 медаља, берански Будим узео је двије златне, а укупно 9.

Сјајне игре у сали спортског центра Воцо пружили су најбољи црногорски стонотенисери. Учествовали су сви репрезентативци, па је конкуренција била веома јака, а приказане су одличне партије на свим столовима.

У конкуренцији сениора, Новљани су освојили сва одличја. Филип Радовић је у сјајном финалу победио клупског друга Филипа Радуловића 4:2. Бојан Цубовић је освојио бронзу, као и Андреј Милошевић.

Злато је отишло у руке Ивони Петрић из беранског Будима у конкуренцији сениорки, сребро Симони Перовић из СТК Нови. Сребро су освојиле Снежана Ћулафић и Азра Калач из подгоричке Будућности.

У мушком дублу златни су били Филип Радуловић и Ирфан Чекић, побједом над Филипом Радовићем и Луком Бакићем. У женском дублу злато су освојиле Симона Перовић и Ивона Петрић, побједом над Драганом и Снежаном Ћулафић.

Мјешовити дубл су освојили Филип Радуловић и Симона Перовић, побједом над Милошем Раховићем и Драганом Ћулафић.

Још једна доминација Новљана, актуелних државних првака показује да је СТК Нови заслужено проглашен за најбољи спортски колектив Херцег Новог.

Следећег на програму је последњи турнус Супер лиге за сениорке, гдје су Новљанке фаворити, те последњи турнус за сениоре, пред Плеј оф, као и већина турнуса за млађе категорије, гдје најмлађи новски стонотенисери, такође, фаворити.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here