Савезу за спортски риболов на мору донација компаније Валго

Завршетком пројекта ремедијације тла у Јадранском бродоградилишту Бијела, француска компанија Валго је одлучила да дио своје опреме донира локалним организацијама. Тако је канцеларијски инвентар поклоњен  Савезу за спортски риболов на мору Црне Горе, који ће овој институцији добро доћи за опремање радних просторија, саопштено је из ове компаније.

Предсједник савеза Младен Ростовиц се овим поводом захвалио Валгу на донацији и истакао да је мисија француске компаније успјешно завршена у корист свих грађана Боке, а нарочито Херцег Новог. Нагласио је да овај примјер треба да сиједе и остале компаније и да помажући на различите начине цивилни сектор помажу општем интересу грађана.

Директор Валга за Црну Гору Рајко Ускоковић захвалио се Савезу на сарадњи и нагласио да је овај вазни еколошки пројекат завршен али да ће мисија компаније у Црној Гори бити настављена на другим одрзивим пројектима.

– У складу са нашим могућностима помогли смо локалну заједницу и њене културн , спортске и инфраструктурне пројекте. Било нам је лијепо у Херцег Новом, одакле носимо добра искуства прије свега из сарадње са локалним становништвом – поручио је Ускоковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here