Саобраћајна несрећа на Веригама, погинула једна особа

Фото: Служба заштите и спасавања

У саобраћајној несрећи која се догодила на магистрали на Веригама, погинула је једна особа, а двије су повријеђене.

Како је „Вијестима“ речено у Оперативно-комуникационом центру Управе полиције страдао је Н.Д. (39). Повријеђеним особама указана је медицинска помоћ и онe су збринуте у болници у Рисну. У несрећи, која се десила око два сата иза поноћи, учествовала су два возила. Саобраћај на том дијелу пута био је затворен до шест сати.

На лице мјеста први су стигли из Службе заштите и спашавања општине Херцег Нови и полицијe, потом и Службe заштите и спашавања општине Котор, казао је за РТХН самостални савјетник I Зоран Гамбер.

– Служба заштите и спашавања Општине Херцег Нови је јутрос у 2:20 часова добила позив да је дошло до тешке саобраћајне несреће у мјесту Вериге на граници Херцег Новог и Котора, у којој су учествовала два возила џип марке „мицубиши“ и возило „пежо“ херцегновских регистарских ознака. Два повријеђена лица су пребаченa у болницу Рисан,  а возач путничког возила „пежо“ је преминуо на лицу мјеста. Увиђај је обавила полиција из Котора, а у акцији  су учествовала два ватрогасна возила Службе заштите и спашавања са пет припадника, казао је Гамбер.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here