„САН О БОКИ“ БУДИ ПУБЛИКУ И НОВИ

Бурним аплаузом је синоћ публика испратила са сцене велики ансамбл мјузикла „Сан о Боки“ који је претпремијерно изведен у  Дворани „Парк“, у оквиру свечаности поводом предстојећег Дана Општине Херцег Нови. Мјузикл је својеврсна ода златном трагу времена, Хотелу “Бока”, многим културним и умјетничким ствараоцима и визионарима Херцег Новог  током  XX  вијека, као и новским ориђиналима. Публика је синоћ знала да ужива и носталгично се присјећа Новог из тог периода када су га походили умјетници, писци, дипломате, а у њему тек стасавали они на које је и град и Новљани поносни. Била је то прилика и за смијех и за по коју сузу, али парола је јединствена „Боље вријеме ће доћи!“, а што би ориђинали са сцене мјузикла додали „ако се дозовемо памети!“.

Рађен је у продукцији НВО „Бруна“, редитељ је Петар Пејаковић, а аутор текста Пеђа Ристић.  У „Сну о Боки“ глуме, пјевају, свирају, плешу: Милош Пејовић, Горан Славић, Дејан Ђоновић, Данило Бабовић, Зоран Тројановић, Жељко Вавић, Мирослав Бобо Милановић, Маја Лукшић, Сара Јањић, Милица Милановић, Ђуро Познановић, Слободан Бобо Јањић, Пеђа Ристић, Андреј Божановић, Загорка Kомљановић, Лара Kовачевић.

Велико интересовање влада и за вечерашњу премијеру у 20:00 сати у Дворани „Парк“, а цијена улазнице је 10 еура.

5 COMMENTS

  1. NIJE UREDU!!! PO PEDESITI PUT NA SVIM MEDIJIMA IZOSTAVLJENO POLA ANSAMBLA! SVAKA CAST NOVINARIMA STO PONAVLJAJU JEDAN ISTI TEKST OD AVGUSTA MJESECA!
    MISLIM DA BI SADA TREBALI NABROJATI ČLANOVE KOJI SU U MJUZIKLU ALI NISU SPOMENUTI: Andrija Rašović, Radovan Čeprnić, Luka Dubanek, Luka Gardašević, Lucas Boock, Bianca Vrcan, Mia Mišević, Andrea Proročić, Sanja Đurić, Sara Giga.

    ANONIMNI UČESNIK MJUZIKLA

  2. БРАВО!!! Тако је!! ПОДРЖАВАМ коментар, и нарочито плесни Дуо (Латино!) Бјанку и Лукаса, плесачице којима не знам имена, као и малог Луку Перовог.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here