НОВИ ИНВЕНТАР НА СТАДИОНУ ФК ИГАЛO

На стадиону “Солила” у Игалу реконструисане су клупе за резервне играче и делегата и постављено 320 нових столица за навијаче, па је сада укупан капацитет трибине 600 сједећих мјеста.

Како је саопштено из клуба,  по налoгу Фудбалског савеза постављена је и нова платформа за телевизијске екипе, за преносе утакмица 2. ЦФЛ.

– Руководство улаже велике напоре и труд, како би клуб достигао већи ниво, засијао у свијетлу који и заслужује, а тиме додатно омогићио нараштају младих играча да прве фудбалске кораке начине у што бољим и удобнијим условима за рад. Трудимо се да истрајемо и у овим тешким моментима, уз наду да ће у будућности Херцег Нови добити, први пут у историји, фудбалског прволигаша, као и велелепни стадион за све наше Новљане – стоји у саопштењу.

Из клуба велику захвалност упутили су Општини Херцег Нови на челу са предсједником Стеваном Катићем, који уз предсједника УО ФК Игала 1929 Зорана Кривокапића, како истичу, чини велике напоре да побољша услове за рад херцегновског друголигаша.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here