Резултати Новљана у Лиги шампиона, група Б

Фото: Александар Ивовић, ProRecco1913

Ватерполисти из Херцег Новог, чије екипе играју у Б групи Лиги шампиона, синоћ нису имали успјеха, изузев Александра Ивовића чији је Про Реко побиједио Стеауу у Букурешту.

Ватерполисти Марсеја тренера Милоша Шћепановића, у којем  играју Новљани  Андрија Прлаиновић и Владан  Спаић, у једном од великих дербија претпоследњег кола Лиге шампиона, поражени су синоћ као домаћини од Југа  13:12. Код Марсеја, расположени за игру у нападу, били су Андрија Прлаиновић са четири, Уго Крузија и Анте Вукићевић са по три гола. Владан Спаић је постигао један.

ОСЦ је побједио Црвену звезду 13:9, док је Про Реко славио у Букурешту са 14:3. Звезда је била равноправан ривал у првом полувремену, али је у наставку до изражаја дошао далеко већи мотив тима из Мађарске. Један погодак  за Црвену звезду постигао је Стефан Пјешивац. Про Реко је славио против Стеауе 14:3, а Александар Ивовић је постигао један погодак.

Што се тиче групе Б, сигурни путници на финални турнир у Београд су Прореко, Марсеј и Југ, а мјесто у Београду, обезбједиће и Хановер помоћног тренера Предрага Јокића и играча Александра Радовића уколико побједи Шпандау у утакмици која се игра вечерас. У супротном, мораће да побједи Југ у последњем колу, јер је објективно очекивати да ће ОСЦ савладати Стеауу у Букурешту.

Табела: Про Реко 36, Марсељ 33, Југ 30, Хановер 17, ОСЦ 16, Шпандау 10, Црвена звезда и Стеауа по 4 бода.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here