Реконструисана дионица шеталишта код Омладинског парка, наставак након Празника мимозе

Шеталиште код Омладинског парка

Најлуђу ноћ наши суграђани и гости ће дочекати у Игалу, гдје ће на платоу испред бившег хотела Игало бити одржани новогодишњи програми. Реконструкција дијела шеталишта око Омладинског парка је завршена на вријеме. Све је спремно за дочек Нове године, потврдио је за РТХН предсједник МЗ Игало Зоран Савковић.

Зоран Савковић

– Преостало је још данас да се среде шахтови на дијелу шеталишта од бившег Барона до До До посластичарнице. Остаје да се прослави Нова година и да буде за памћење, навео је Савковић.

Општина Херцег, градска Туристичка организација и Мјесна заједница Игало већ се припремају се програме  Празника мимозе.

– Очекујемо да ће након Празника мимозе наставити поплочавање и уређење шеталишта до хотела Палмон беј. Пола шеталишта је завршено. Очекујемо да ће комплетно шеталиште од Барона до хотела Палмон беј, бити уређено до 15. маја,оцјењује Савковић.

Прошле године је завршена дионица из правца Титове виле до хотела Палмон беј. Укупна вриједност радова на Обали Николе Ковачевића износи преко три милиона евра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here