Редистрибуција дресова за ЖКК „Приморје“, ЖКК „Херцег Нови“ и Клуб ветерана „Карача“

КК “Приморје 1945”, у сарадњи са директором Француске кошаркашке федерације за међународне односе  Гораном Радоњићем, великим пријатељем кошарке, Херцег Новог и “Приморја”, редистрибуирао је нове дресове за ЖКК “Приморје”, ЖКК “Херцег Нови“ и Клуб ветерана „Карача“.

Како истичу, ријеч је о наставку активности кроз које новској дјеци,  клубовима и организацијама донирају лопте, дресове и спортску опрему, са циљем побољшања услова за бављење кошарком у Херцег Новом.

-Изузетно смо поносни на чињеницу да је КК “Приморје 1945”, као градски клуб који је изњедрио велики број врхунских играча у својој готово 80-годишњој историји, главна веза између једног од најјачих кошаркашких савеза на свијету (Француска кошаркашка федерација-ФФББ) и Херцег Новог.

Тим поводом, у просторијама нашег клуба окупили смо представнике клубова и организација којима су дресови намијењени: Милан Дабовић (ЖКК “Херцег Нови”), Синиша Самац (ЖКК “Приморје”) и Јовица Огурлић (Клуб ветерана “Карача”). Њих су угостили предсједник КК “Приморје 1945” Жељко Рогановић и спортски директор клуба Дејан Јевтић, који су гостима пожељели срећу и добре резултате у сезони која предстоји, са циљем да Херцег Нови буде још поноснији на своје прволигаше и прволигашице.

 

-Надам се да ћемо и у будућности бити у прилици да помажемо остале кошаркашке клубове. Сада је ово већ вишегодишња сарадња са француским кошаркашким савезом и мислим да су и циљ и мисија “Приморја” да се што више дјеце бави кошарком у нашем граду, јер сви смо ипак везани за најљепшу игру на свијету, а то је кошарка, закључио је Јевтић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here