Реаговање ОО Демократe: Судбина Херцег Новог никад више у канџама ДПС-а

Из ОО Демократe ХН реаговали су на саопштење ОО ДПС ХН https://rthn.co.me/dps-herceg-novi-totalno-rasulo-u-lokalnoj-samoupravi-herceg-novog/, а у реаговању наводе:

– ОО ДПС Херцег Нови упутио ново саопштење којим није саопштено ништа ново, а на жалост, и ништа занимљиво. Покушај дезинформисања и дезавуисања херцегновске јавности завршиће, као и сваког пута, на маргинама градских прича украшених иронијом и подсмијехом.

Данас упућено саопштење не само да обилује неистинама и врло блиједим покушајем указивања на „расуло“ у херцегновској локалној самоуправи, већ и огромним незнањем својих младих одборника – незнањем о раду и функционисању локалне самоуправе, али и „незнањем“ о ситуацији у Болници Мељине.

Иако би се саопштење ОО ДПС Херцег Нови могло добро протрести и на сваку „чињеницу“ одговорити правом чињеницом, довољно је рећи да је неко требао младим одборницима објаснити да локалне самоуправе у Црној Гори више не усвајају урбанистичке планове, што је једна од замјерки у саопштењу које потписује политичка групација која је декласирала привреду Херцег Новог током последњих готово 30 година.

На жалост, не само привреду. Болница Мељине за младе одборнике ДПС-а очигледно представља полигон на којем би се играли – као што су се њихови узори и партијски челници некада играли и Херцег Нови вратили годинама уназад препуштајући исту ту болницу бизнисменима сумњивих биографија и намјера.

ДПС више неће одлучивати о судбини овог града и грађани су вам то сасвим јасно указали више пута – како на локалним, тако и на парламентарним изборима.

Покушај обезвријеђивања рада локалне самоуправе и предузећа и установа чији је оснивач, користећи се параваном – „бригом“ за одржавање сједнице локалног парламента, представља само глуму у сопственој немоћи. Наравно да ће сједница Скупштине бити одржана, оне Скупштине у којој се већина одборника противи погубној политици потписника данашњег саопштења и оно што је најважније, вас као партију погубну за град неће нико за савезника, како би нас вратили у канџе прошлости, наводе у реаговању из ОО Демократe ХН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here