Расписан тендер за изградњу још четири крака канализационе мреже у насељу Водице

Друштво за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре расписало је тендер за изградњу канализационог колектора (краци 2,3,5,6) у насељу Водице у Баошићима.

Како објашњава предсједник Мјесне заједнице Ђуро Цвјетковић ријеч је о преостала четири крака, од којих је један за доње и три за за горње Водице.

-У овом насељу изграђен је примарни и један крак секундарне канализационе мреже за Горње Водице. Израђени кракови су добили технички пријем и Мјесна заједница Баошић је послала ургенцију предузећу Водовод и канализација како би полако почело прикључење објеката на примарни и секундарни крак, казао је Цвјетковић.

Општина Херцег Нови финансирала je изградњу примарног и секундарног крака, а за   нова четири средства је обезбиједило Министарства пољопривреде.

– У наредном периоду, а по изради ова четири секундарна крака Горње и Доње Водице ће послије 30 година имати комплетну канализациону инфраструктуру.

Изградња канализационог колектора, како је објаснио Цвјетковић, био је један од приоритета Мјесне заједнице.

-Ријеч је о великом насељу које дуги низ година има проблем са изливањем фекалија, поготово у љетњем периоду, казао је Цвјетковић.

Вриједност тендер без ПДВ је 90 000 еура, а рок за достављање понуда је 12. септембар.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here