Ракојевићев позив за Колића

Талентовани голман “Игала” Шабан Колић, који је један од најбољих појединаца у дресу тренутног лидера Друге лиге, наставио је и по доласку из “Јединства” из Бијелог  Поља у Херцег Нови да пружа добре партије. Перспективног голмана екипе са Солила позвао је селектор младе репрезентације Црне Горе Никола Ракојевић за прву квалификациону утакмицу Првенства Европе са репрезентацијом Јерменије.

Поред Колића, Никола Ракојевић се одлучио за још 20 играча  за припреме. То су голмани: Никола Ивезић (Ломеи, Белгија) и Сергеј Јоксимовић (Јединство); одбрана: Игор Пајовић (Сутјеска), Велимир Љутица (Морнар), Љубомир Пејовић (Младост), Роберт Ђељај (Дечић) и Огњен Гашевић (Будућност); везни ред: Арнел Кујовић (Баден, Швајцарска), Андреј Бајовић (Дечић), Милан Вукотић, Василије Аџић (Будућност), Емин Кујовић (Келн, Њемачка), Никола Јањић (Браво, Словенија) и Огњен Бакић (без клуба); напад: Душан Вуковић, Андрија Радуловић (Воводина, Србија), Вук Стриковић (Сутјеска), Балша Тошковић (Језеро), Матија Кривокапић (Ђер, Мађарска) и Лазар Мијовић (Ломел, Белгија).

Селекција Црне Горе против Јерменије игра 12. септембра  у Абовјану. То је једина квалификациона утакмица у септембарском циклусу. У октобру ће репрезентација Црне Горе гостовати Швајцарској (13. октобра) и Албанији (17. октобра), а у групи су још Финска и Румунија.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here