Прва фаза реконструкције шеталишта у Игалу биће завршена за неколико дана

Прва фаза реконструкције Шеталишта дуж Обале Николе Kовачевића, улази у завршницу.
Према ријечима представника компаније Брив (Briv Construction) Владимира Мрачевића, при крају је уређење градилишта на Шеталишту, на дионици од Титове виле до хотела Палмон беј.


– Постављене су бехатон плоче. Kоловозна површина која је реновирана је завршена. Радимо на уклапању са свим објектима и површинама са јужне стране према мору. У наредних неколико дана успјећемо да завршимо, затворимо градилиште и предамо на употребу. Лијепо вријеме ћемо да искористимо и дионицу предамо на коришћење, навео је Мрачевић.

Другу фазу реконструкције Шеталишта од Галеба ће наставити на јесен.

Средства за реконструкцију дијела шеталишта у Игалу опредјељена су капиталним буџетом Владе Црне Горе и Уговором о реализацији потпрограма потписаним између тадашње Управе јавних радова и Општине Херцег Нови. Обавеза Општине била је израда пројектне документације, расписивање тендера за избор извођача и избор надзора.

Подсјећамо, Општина Херцег Нови потписала је крајем прошле године уговор о реконструкцији шеталишта у Игалу, на потезу од Титове виле до центра „Галеб“, укупне вриједности око 3,5 милиона еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here