Просвјетино такмичење у познавању народне књижевности у сриједу, 19. јуна у Кутима

Квиз такмичење у познавању народне књижевности – преткосовског цикуса, за ученике основних школа у Боки Которској, под називом Мала школа народне књижевности, у организацији СПКД Просвјета Херцег Нови, биће одржано у сриједу 19. јуна, у Духовном центру „Свети Кирило и Методије” у Кутима (зграда некадашње старе школе), а почетак је заказан за 11 сати.

Пријаве такмичара, које могу обавити ученици, наставници или родитељи, отворене су до понедељка у 12 сати. У пријави треба да стоје име и презиме ученика, разред, назив школе и име наставника или ментора, а шаљу се на мејл адресу: prosvjetahn@gmail.com.

Из херцегновског огранка Просвјете напомињу да се сав радни материјал, из којег ће бити питања на такмичењу, са текстовима пјесама, образложењима, коментарима и презентацијама пјесама претвореним у кратке видео записе, налазе на ФБ страници СПКД Просвјета Херцег Нови и као и на истоименом профилу.

Организатори су обезбиједили поклоне школама и ученицима, као и новчане награде за троје ученика који буду показали најбоље знање.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here