Дионица од Сушпћепана и Ратишевине ускоро добија и јавну расвјету

Јавну расвјету на дионици од Сушћепана до Ратишевине, гдје се тренутно проширује пута инфраструктура, радиће тиватска фирма Пуповић електро, са којом је Општина Херцег Нови потписала уговор.

Посао на дионици дужине око 800 метара обухвата полагање каблова и инсталацију стубова јавне расвјете, информише секретар за комуналне дјелатности Василије Сеферовић.

Василије Сеферовић, секретар за комуналне дјелатности

– Биће постављено 37 или 38 расвјетних тијела. Ријеч је о овој траси пута коју тренутно проширујемо. Биће комплетно проширена, асфалтирана и освјетљена. Надамо се да ће за неких 15ак дана бити комплетно опремљена дионица. Вриједност ових радова је око 25 хиљада еура – наводи он.

Читав пројекат проширивања те дионице се одужио, свјесни су у локалној управи.

– Искрено се надам да ће то бити завршено у предвиђеном року. Свим силама притискамо и као локална управа комуницирамо са извођачем како би то био рок од неких 15 дана – истиче Сеферовић.

Према уговору извођач гарантује за квалитет изведених радова у року од 24 мјесеца, а дужан је да о свом трошку отклони све евентуалне недостатке који се током тог рока покажу.

1 COMMENT

  1. Ovim tempom nece zavrsiti ni za 2 godine, a ne za 15 dana. Sramota! Neko bi trebao da odgovara za ovo, ali naravno da nece kao i za sve ostalo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here