Промоција романа Пеђе Ристића у Дворани „Парк“

Књижевно вече Пеђе Ристића, аутора мјузикла „Сан о Боки“,  биће одржано у петак 22.3.2024 у 18.30 часова у фоајеу Дворане Парк.

Пеђа је рођен у Београду, а  послије успјешне међународне инжењерске каријере, прије 12 година трајно настанио се у Херцег Новом и од тада се потпуно посветио писању романа, пјесама и приповједака. На мултимедијалној промоцији биће представљени романи „Пијанино у блату“ (1998), „Срећан човек“ (2017), „Ковш“ (2019) и „Цвет камилице“ (2023) као и збирку поезије „Гитара у снегу“ (2018) и збирку „Речи & ноте“ (2022).

Посјетиоци ће уживати у живој ријечи, одломцима рецензија и романа, поезији, слајдовима и пјесмама. Мултимедијално у сваком смислу, наводе организатори.

Глумци и музичари Херцег Новог Дејан Ђоновић, Сара Јањић, Ђуро Познановић и Стеван Томашевић изводиће прикладна музичка дјела и читати одломке и пјесме из Ристићевог опуса. Дијана Кривокапић из ЈУК Херцег Фест, новинар Витка Вујновић и рецензенти Марина Ђенадић, Мухарем Баздуљ и Петар Пејаковић (путем видеа) даће цијелој промоцији званичан, стручни и медијски печат.

Медијски покровитељ промоције је РТХН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here