Промоција Херцег Новог и као дестинацијe за вјенчања

Промоција елитног вјенчања/ Форте Маре

Градска туристичка организација, као дио понуде Херцег Новог, покренула је пројекат промоције нашег града као дестинације за вјенчања. На више локација у Херцег Новом снимани су кадрови промотивног спота, а синоћ је заокружено снимање на тврђави Форте Маре.

На први поглед свадбено славље на тврђави Форте Маре. Међутим, ријеч је о снимању промотивног едиторијала у циљу промоције Херцег Новог, као дестинације за вјенчања, казао је за РТХН Далибор Вуковић из Туристичке организације Херцег Нови:

Далибор Вуковић

-Креирамо фото и видео садржаје које ће Херцег Нови позиционирати другачије. Снимају се луксузни сегменти, те фазе вјенчање које Херцег Нови приказују у нешто другачијем свјетлу. Циљ је додатно афирмисати што је узело великог маха, а то је организација вјенчања од стране туриста из Западне Европе у Херцег Новом. Ако посматрамо тај тренд који расте у Црној Гори и свијету, можемо имати велике наде од овог вида туризма, зато што он има све што нама је потребно, сматра Вуковић.

Избор одређене дестинације за вјенчање, који је посљедњих година веома популаран, посебно за госте из Западне Европе, је вид туризма од којег наш град и држава могу имати значајне бенефите.

– Подразумијева посјету врло платежних гостију и боравак већих група од пет до седам дана, те развијени вид инфлуенсинга, који презентује Херцег Нови преко друштвених мрежа. Све то може бити врло значајно за наш град у наредном периоду, оцјењује Вуковић.

За гардеробу у споту била је задужена Софија Станковић, асистеткиња модне дизајнерке Милене Ђурђић, док је за снимање видео материјала ангажована специјализована агенција из Загреба.

Софија Станковић

-Негдје је императив нашег бренда промоција Црне Горе кроз моду. Доказали смо се ревијом у Дубаију, пред члановима краљевске породице, као једини креатор, односно, бренд из Европе, који је позван да посредује.

Видео спот за дестинацијска елитна вјенчања, према ријечима Вуковића, биће коришћен за промоцију овог вида туризма на сајту Туристичке организације, друштвеним мрежама и туристичким сајмовима специјализованим за дестинацијска вјенчања.

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here