Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, у јутарњим сатима понегдје киша, а послијеподне локално услед јачег развоја облака у континенталним предјелима, краткотрајно је могућа слаба киша или изоловани пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, на сјеверу понегдје појачан, јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха од 9 до 20, највиша дневна од 20 до 30 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

У већем дијелу земље саобраћа се по претежно сувим коловозима. Додатна пажња се препоручује на дионицама које пролазе кроз усјеке као и на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 21 саобраћајна незгода. Једна   особа је нажалост погинула, 4 особе су задобиле теже а 6 особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планиро 19 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аир Монтенегро“ креће у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аир Сербиа“ су у 8.20, 15.20 и у 21.50. Пет летова предвиђено је до Истанбула, три лета су за Беч, а остали летови су  за Варшаву,Дортмунд, Цирих, Краков и Берлин. Аир Монтенегро на подгоричком аеродрому покренуо директну продају карата. Од јуче ради нови  шалтер за директно пружање услуга на подгоричком аеродрому.Овим кораком компанија преузима све услуге које је до сада обављао партнер, са циљем да додатно оснажи везу са својим путницима и унаприједи корисничко искуство. Из Тивта данас 23 лета, а четири је за Београд; “Аир Монтенегро” у 7.30, 16.10 и у 17.10, а “Аир Сербиа” у 11.35. По три лета су за Истанбул и за Тел Авив, а остали су за: Дизелдорф, Франкфурт, Женеву, Измир, Лондон, Манчестер, Париз, Праг, Ригу, Штудгарт, Талин и Беч.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стгли “Божур” из Београда  а очекујe se dolazak: “Божурa” са Пала, “Ленсa” из Новог Сада, “Транс-југa” из Београда, “Royal травелa” из Ниша, “Blue line” и “Јадран експресa” из Суботице. У 7.30 је кренуо “Ozlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Royal“ и “Croatia Bus” за Сплит у 8.10, као и “Blue line” за Дубровник у 9.30. .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here