Прољеће 2024: Сервисне информације

У јужним предјелима промјењиво облачно са сунчаним интервалима, у поподневним сатима понегдје могућа краткотрајно киша и грмљавина, а више изгледа за падавине крајем дана и током ноћи. На сјеверу, у јутарњим сатима по котлинама магла, а од средине дана уз промјенљиву облачност мјестимично киша или пљусак и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 19 до 29 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија несметано. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја и привремено постављене саобраћајне сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а 14  особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су данас планирана 23 лета, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 20.10. Три лета су за Истанбул, по два за Беч и за Варшаву, а остали су за: Нант, Меминген, Гдањск, Париз, Будимпешту, Лион, Лондон, Загреб, Атину, Краков и за Милано. Из Тивта данас 15 летова, а шест их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 8.40, 11.50, 15.20 и у 18.40. Два лета су за Истанбул, а по један за: Сент Етјен, Берлин, Минхен, Беч, Шербург, Луксембург и за Ригу.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 55 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.20. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Божур” са Пала и из Београда, а следеће очекују: “Трансјуг” из Београда, “Ленс” из Новог Сада, “Royal travel” из Ниша, “Jadran line” из Крагујевца, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботицe и “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Ozlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here