Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и током дана топло вријеме. На сјеверу, ујутру, по котлинама могућа краткотрајно магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од 0 до 13, највиша дневна од 18 до 27 степени.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система за данас нису најавили искључења на пордручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су Озлем из Лесковца, Лазаро из Бања Луке, Блу лајн из Новог Сада и Јадранекспрес из Београда. Током јутра очекују се доласци превозника Нишекспрес из Ниша, Божур из Суботице, Југопревоз Гацко из Требиња и Ласта из београда.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Лалатовић травел за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана је 15 летова, од чега за четири Београд у 7:30, 15:20, 16:10, и 18:40, као и летови за Дизелдорф, Париз, Истанбул, Беч, Манчестер, Лондон, Тел Авив, Женеву и Франкфурт.

Са подгоричког аеродрома планиран је 21 лет, од тога за главни град Србије пет у 07:30, 08:35, 15:20 и 20:50 и 21:50, три за Истанбул, као и летови Беч, Лондон, Франфурт, Варшаву, Дортмунд, Цирих, Напуљ, Краков и Бари.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

Саобраћај се овога јутра одвија по претежно сувим коловозима. Могућа је појава ситнијих одрона на дионицама које пролазе  кроз усјеке. Због многобројних радова измијењен је режим вожње. Из АМСЦГ возачима савјетују да поштују сва ограничења и забране дефинисане постављеном сигнализацијом.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних  незгода  у којима су двије особе задобиле теже, а двије лакше тјелесне повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here